Over Disbergen Hydrauliek Service

Voor Disbergen Hydrauliek Service is kwaliteit en service belangrijk!

Na vele jaren ervaring in de verkoop van zowel vrachtwagens als hydraulische systemen heeft Gerrit Disbergen, samen met zijn echtgenote Hetty, in 1999 Disbergen Hydrauliek Service (DHS) opgericht.
DHS is een dynamisch bedrijf dat de complete opbouw verzorgt van hydraulische systemen op vrachtwagens. Het bedrijf is gevestigd in Apeldoorn en beschikt over een compleet ingerichte servicewagen die op locatie kan keuren, repareren en het onderhoud kan verzorgen.

Onze core-business is de opbouw van autolaadkranen, kippers (achterover- en twee of drie zijden), haakarm-, portaal- en kabelsystemen. Tevens verzorgen wij de opbouw van open laadbakken. Ook voor onderhoud, reparatie en RAI-keuringen kunt u bij DHS terecht.

Kwaliteit en service zijn onze kernwaarden. Onze monteurs zijn ervaren en worden periodiek bijgeschoold om zich de nieuwe ontwikkelingen en technieken eigen te maken. Met hun kennis, ervaring  en persoonlijke betrokkenheid staan zij borg voor de aflevering van een kwalitatief hoogwaardige opbouw. Om een goede kwaliteit van het totale product te kunnen garanderen bouwt DHS uitsluitend hydraulische systemen op uit het A-segment.
Naast kwaliteit hebben wij ook servicegerichtheid hoog in ons vaandel staan. Zeven dagen per week is DHS bereikbaar voor het verlenen van service.

De verkooporganisatie wordt gevormd door zowel Gerrit Disbergen, als onze verkoper Ronald Walraven. Zij komen graag bij U langs om aan de hand van uw wensen geheel vrijblijvend een passende offerte te maken.

Wij hopen U spoedig van dienst te kunnen zijn!

Bekijk onze producten

 © 2019 Disbergen Hydrauliek Service Leveringsvoorwaarden
Webdesign: JHmedia